start portlet menu bar

Visualitzador de contingut web

Display portlet menu
end portlet menu bar

HIPRA preveu produir 400 milions de dosis de la seva vacuna HIPRA SARS-CoV-2 durant el 2022

Filtered by {{cFt}} Tornar a notícies
Inici Sobre HIPRA Notícies HIPRA preveu produir 400 milions de dosis de la seva vacuna HIPRA SARS-CoV-2 durant el 2022

HIPRA preveu produir 400 milions de dosis de la seva vacuna HIPRA SARS-CoV-2 durant el 2022


La vacuna de proteïna recombinant desenvolupada per HIPRA iniciarà la fase d'assajos clínics el mes de juny i començaria a produir-se a l'octubre de 2021

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha visitat aquest divendres les instal·lacions de la multinacional farmacèutica


El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha visitat aquest divendres les instal·lacions de la seu central d’HIPRA a Amer (Girona), empresa experta en investigació, producció i comercialització de vacunes i amb una dilatada experiència en coronavirus.

L'han acompanyat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, i el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque. També ha assistit la consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, entre altres autoritats.

Durant la visita, el president s'ha reunit amb la Direcció de l'empresa per seguir de primera mà els avenços en la investigació de la vacuna contra la Covid-19, els assajos clínics de la qual es preveu que s'iniciïn al juny.

La vacuna, HIPRA SARS-CoV-2, és una vacuna de proteïna recombinant que ha estat dissenyada per optimitzar la seva seguretat i induir una potent resposta immunitària neutralitzadora del virus de la Covid-19. Es conservarà entre 2 i 8ºC, fet que facilitarà la seva logística i distribució. L'estratègia de vacunació contempla els diversos escenaris de vacunació, l’efectivitat davant diferents variants i la més que probable i cada vegada més necessària dosi de revacunació.

S'espera que els assaigs clínics culminin amb èxit per iniciar la producció a l'octubre d'aquest mateix any, amb l'objectiu de posar en marxa la seva comercialització a finals de 2021, sempre i quan s’obtinguin de les autoritzacions oportunes. Segons les projeccions actuals d’HIPRA, està previst que es produeixin 400 milions de dosis durant l'any 2022. Per al 2023 es podria arribar als 1.200 milions de dosis.

HIPRA, amb 50 anys d'experiència en el desenvolupament de vacunes, compta amb un model d'organització singular, gràcies a controlar internament tots els processos de la cadena de valor. Això li genera un know how únic i la posiciona com a referent en la investigació, producció i comercialització de vacunes.

El projecte d’HIPRA compta amb el suport de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), així com dels ministeris de Sanitat, Indústria i Ciència i Innovació.

A hores d'ara, HIPRA també està duent a terme una línia de recerca en col·laboració amb l'Hospital Clínic de Barcelona per al desenvolupament d'una vacuna contra la Covid-19 basada en el mRNA del virus.
 

SABER MÉS SOBRE AQUEST PROJECTE
 

Compartir

The contents of this page are country specific and aimed specifically at prescribing veterinarians.

This product is not available in {{ preferredCountry.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

Confirm that you are a veterinary professional:

This product is not available in {{ countrySelect.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

  • I am a veterinarian (otherwise please contact a veterinary professional)

Select your country:

Country {{countrySelect.title}}
  • Global (available in English)
  • {{country.title}}