start portlet menu bar

Visualitzador de contingut web

Display portlet menu
end portlet menu bar

HIPRA Diagnos

Accediu a un servei de diagnòstic avançat amb la màxima comoditat i fiabilitat. El servei HIPRA Diagnos us permet enviar-nos les mostres i veure els resultats en línia en un temps rècord.

Inici Salut Animal Els nostres serveis HIPRA Diagnos

Anàlisis de laboratori ràpides i fiables amb assessorament inclòs

Diagnos és un servei d'assistència exhaustiu per a veterinaris que consisteix en anàlisis de laboratori ràpides i fiables amb un assessorament puntual inclòs. El seu objectiu és evitar l'aparició de malalties infeccioses de gran impacte en la producció animal.

Resultats disponibles en línia

Els usuaris registrats en el servei HIPRA Diagnos tenen accés online a complets informes de resultats elaborats directament en els nostres laboratoris, complint rigorosament amb les normes de qualitat i confidencialitat aplicables.

A més, també poden visualitzar còmodament aquests informes des de qualsevol dispositiu mòbil (smartphones o tablets).

 

    

El sistema de processos analítics automàtics avançats i controlats per ordinador incorpora una aplicació LIMS (Sistema de gestió de la informació del laboratori). Gràcies al sistema i a la feina rigorosa del nostre personal especialitzat, HIPRA ofereix un servei eficaç i exhaustiu en un temps mínim.

Un instrument de recerca per orientar la presa de decisions

La utilitat dels serveis oferts per Diagnos en la pràctica clínica es veu clarament en comprovar-ne l'ús generalitzat en diversos sectors de la salut animal. Per exemple, "Startcheck" d'STARTVAC®, que és un servei dissenyat per a la detecció dels principals bacteris causants de la mastitis en el bestiar boví a través de l'ús de mostres deshidratades de llet conservades en targetes FTA, s'ha utilitzat en estudis de prevalença de bacteris contagiosos i ambientals en dipòsits de llet de diversos països (vegeu-ne aquí dos exemples).

Altres serveis, com ara "Gumbocheck" d'HIPRAGUMBORO® i "Avianpneumocheck" d'HIPRAVIAR®, ajuden a orientar la presa de decisions sobre el control a través de la vacunació de la bursitis infecciosa i de la síndrome del cap inflat en aus.

La tecnologia més puntera per detectar àcids nucleics patògens

A més de les anàlisis bacteriològiques i serològiques tradicionals, Diagnos ha incorporat recentment la tecnologia més puntera disponible en biologia molecular per a la detecció d'àcids nucleics patògens. Aquests serveis, juntament amb un sistema de notificació modern a la pàgina web, permet que HIPRA pugui donar una resposta ràpida a les necessitats de diagnòstic dels veterinaris.

Centres de diagnòstic propis

HIPRA té diversos centres de diagnòstic ubicats en tres continents diferents, la qual cosa permet prescindir de serveis subcontractats, a diferència d'altres companyies de vacunes. En tots els centres Diagnos, les mostres s'analitzen i conserven permanentment segons les normes de bones pràctiques de laboratori.

El servei Diagnos en xifres

La confiança que s'ha creat en aquest servei d'HIPRA en els darrers 25 anys es reflecteix en l'ús que es fa del servei. Es realitzen 525 000 anàlisis serològiques, 17 500 anàlisis moleculars i 5100 anàlisis microbiològiques a l'any aproximadament, entre d'altres serveis especials.

Sistemes únics de detecció de malalties

D'aquesta manera, el servei Diagnos incorpora constantment sistemes nous i exclusius per a la detecció de malalties, els quals, juntament amb les vacunes d'HIPRA, tenen com a objectiu la prevenció de les malalties infeccioses amb la consegüent reducció de les pèrdues econòmiques derivades.

The contents of this page are country specific and aimed specifically at prescribing veterinarians.

This product is not available in {{ preferredCountry.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

Confirm that you are a veterinary professional:

This product is not available in {{ countrySelect.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

  • I am a veterinarian (otherwise please contact a veterinary professional)

Select your country:

Country {{countrySelect.title}}
  • Global (available in English)
  • {{country.title}}