start portlet menu bar

Visualitzador de contingut web

Display portlet menu
end portlet menu bar

HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"

Filtered by {{cFt}} Tornar a notícies
Inici Notícies HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"

HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"
Amb l'objectiu de difondre la importància de la prevenció de la Síndrome Respiratòria Bovina (SRB) en la recria de bestiar lleter, HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt" que tindrà lloc entre el 15 de febrer i el 15 d'abril.

MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ:

Envia la teva imatge relacionada amb la prevenció del SRB en la recria de bestiar lleter a través del següent formulari. ¡Deixa volar la teva imaginació i sigues creatiu! Hem plantejat un tema obert perquè puguis treure l'artista que portas dins.

PREMIS:

La fotografia del guanyador del concurs podrà convertir-se en imatge de la nostra propera campanya. A més, el guanyador tindrà l'oportunitat d'assistir a la formació HIPRA UNIVERSITYEcografia toràcica com a tècnica innovadora per a la detecció del SRB subclínic’, que tindrà lloc en les instal·lacions d’HIPRA a Amer. Entre tots els participants es sortejaran set places més per participar en l'esmentada formació.

ELECCIÓ DEL GUANYADOR:

La imatge guanyadora del concurs serà determinada per un jurat format per personal d’HIPRA. Durant el mes de juny, tots els participants seran informats, via e-mail, del resultat del mateix.

ÀMBIT GEOGRÀFIC:

Aquest concurs està delimitat exclusivament als següents països: Espanya, Portugal i Polònia.

¡VULL PARTICIPAR!


Consulta aquí las Bases Legales.


Compartir