start portlet menu bar

Visualitzador de contingut web

Display portlet menu
end portlet menu bar

HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"

Filtered by {{cFt}} Tornar a notícies
Inici Notícies HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"

HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt"


El concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI / LKT ja ha finalitzat. Contactarem individualment amb els guanyadors via correu electrònic el 15 de juny. Gràcies per participar!

Amb l'objectiu de difondre la importància de la prevenció de la Síndrome Respiratòria Bovina (SRB) en la recria de bestiar lleter, HIPRA organitza el "1er concurs fotogràfic HIPRABOVIS® SOMNI/Lkt" que tindrà lloc entre el 15 de febrer i el 15 d'abril.

MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ:

Envia la teva imatge relacionada amb la prevenció del SRB en la recria de bestiar lleter a través del següent formulari. ¡Deixa volar la teva imaginació i sigues creatiu! Hem plantejat un tema obert perquè puguis treure l'artista que portas dins.

PREMIS:

La fotografia del guanyador del concurs podrà convertir-se en imatge de la nostra propera campanya. A més, el guanyador tindrà l'oportunitat d'assistir a la formació HIPRA UNIVERSITYEcografia toràcica com a tècnica innovadora per a la detecció del SRB subclínic’, que tindrà lloc en les instal·lacions d’HIPRA a Amer. Entre tots els participants es sortejaran set places més per participar en l'esmentada formació.

ELECCIÓ DEL GUANYADOR:

La imatge guanyadora del concurs serà determinada per un jurat format per personal d’HIPRA. Durant el mes de juny, tots els participants seran informats, via e-mail, del resultat del mateix.

ÀMBIT GEOGRÀFIC:

Aquest concurs està delimitat exclusivament als següents països: Espanya, Portugal i Polònia.
 

 

¡VULL PARTICIPAR!


Consulta aquí las Bases Legales.

 

Compartir