Hipradermic® vaccinationsudstyr

Hipradermic® er en avanceret, nålefri injektor med Bluetooth-forbindelse, der anvendes til intradermal vaccination af grise.

Hjem Sundhed hos dyr Vore serviceydelser Hipradermic® vaccinationsudstyr

Fuld vaccinesporbarhed


Hipradermic® er en avanceret, nålefri injektor med Bluetooth-forbindelse, der anvendes til intradermal vaccination af grise. Hipradermic® giver dig fuld sporbarhed i vaccinationsprocessen:

1. Indsæt vaccinen:

RFID-chippen indeholder oplysninger om vaccinetype, antal doser, batch-nummer og udløbsdato:

2. Klar til vaccination:

Hipradermic®  kan registrere data under selve vaccinationsforløbet og kan kobles til udstyr via Bluetooth, og dermed kan en vaccinationsrapport via HIPRAlink® appen genereres:

3. Fuld kontrol over dit vaccinationsforløb:

HIPRAlink® er en professionel veterinær app, der er udviklet af HIPRA til styring af alle data, der genereres af Hipradermic® :Præcis injektionsteknik


Hipradermic® giver mulighed for øget ensartethed i den dosis, som grisene vaccineres med. Der er tre faser ved vaccination med Hipradermic®:

1. Præcision i den injicerede mængde:

Hipradermic® er i stand til konsekvent at injicere 0,2 ml vaccine ved hver vaccination.

A. Fase med det højeste tryk (for at trænge igennem huden).
B. Fase til injektion og spredning (giver mulighed for at væsken kan fordele sig i vævet).
C. Afslutningsfase.


2. Præcision med hensyn til injektionsmængde og vævsdybde:

Ensartet tryk ved hver enkelt vaccineinjektion sikrer, at alle dyr vaccineres med et ensartet spredningsmønster i den rette vævsdybde.

3. Optimering af vaccination gennem hudoverfladen.
 Nålefri ergonomi


Automatiserede og brugervenlige detaljer, reduceret størrelse og vægt, nem at håndtere ved brug i længere tid og tilpasset til at kunne anvende forskellige størrelser hætteglas (10, 20 og 50 ml). Dette er blot nogle få af de ergonomiske fordele ved Hipradermic®.

 

REQUEST MORE INFORMATION

 

 


 

This project has received financial support from the CDTI (Spanish Centre for the Development of Industrial Technology).