start portlet menu bar

Προβολή διαδικτυακού περιεχομένου

Display portlet menu
end portlet menu bar

Υπηρεσία Diagnos

Αποκτήστε πρόσβαση σε μία προηγμένη διαγνωστική υπηρεσία που παρέχει μέγιστη άνεση και αξιοπιστία. Η υπηρεσία Diagnos της HIPRA σας επιτρέπει να μας στέλνετε δείγματα και να δείτε τα αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ.

Αρχική Υγεία των ζώων Οι υπηρεσίες μας Υπηρεσία Diagnos

Γρήγορος και αξιόπιστος εργαστηριακός έλεγχος σε συνδυασμό με παροχή συμβουλών.

Το Diagnos είναι μία ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης για κτηνιάτρους που εργάζονται στο πεδίο, η οποία περιλαμβάνει γρήγορο και αξιόπιστο εργαστηριακό έλεγχο, σε συνδυασμό με μία υπηρεσία έγκαιρης παροχής συμβουλών. Στοχεύει στην αποτροπή της εκδήλωσης λοιμωδών νοσημάτων που έχουν τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στη ζωική παραγωγή.

Αποτελέσματα διαθέσιμα ηλεκτρονικά.

Κατόπιν, το εργαστήριο αποστέλλει άμεσα στον πελάτη μια ολοκληρωμένη έκθεση των αποτελεσμάτων -που ακολουθεί τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας και απορρήτου. Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι χρήστες της υπηρεσίας Diagnos της HIPRA μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων ηλεκτρονικά (μέσω υπολογιστή, iPad ή iPhone).

    

Το προηγμένο, αυτοματοποιημένο και μέσω υπολογιστή ελεγχόμενο σύστημα των διαδικασιών ελέγχου, ενσωματώνει την εφαρμογή LIMS (Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Εργαστηρίου). Χάρις το σύστημα αυτό και την σχολαστική δουλειά του εξειδικευμένου μας προσωπικού, η HIPRA δύναται να προσφέρει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη υπηρεσία σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα εργαλείο έρευνας για τον προσανατολισμό των αποφάσεων.

Η χρησιμότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Diagnos στην κλινική πρακτική καθίσταται εμφανής κατά την αξιολόγηση της διάδοσης των πληροφοριών που αφορούν τη χρήση του σε διάφορους τομείς της Υγείας των Ζώων. Για παράδειγμα, το “Startcheck” της STARTVAC®, μια υπηρεσία που στοχεύσει στην ανίχνευση των βακτηριδίων εκείνων που είναι κυρίως υπεύθυνα για την πρόκληση μαστίτιδας στα βοοειδή με τη χρήση δειγμάτων γάλακτος σε σκόνη διατηρημένων σε κάρτες FTA, έχει χρησιμοποιηθεί σε μελέτες επιπολασμού για μολυσματικά και περιβαλλοντικά βακτήρια σε δεξαμενές γάλακτος σε διάφορες χώρες (βλέπε 2 παραδείγματα εδώ).

Άλλες υπηρεσίες, όπως το Gumbocheck” της HIPRAGUMBORO® και το “Avianpneumocheck” της HIPRAVIAR®, βοηθούν στον προσανατολισμό των αποφάσεων για τον έλεγχο της λοιμώδους θυλακίτιδας και του συνδρόμου διογκωμένης κεφαλής στα πουλερικά μέσω του εμβολιασμού.

Η τελευταία τεχνολογία για την ανίχνευση του νουκλεϊκού οξέος των παθογόνων.

Εκτός από τις παραδοσιακές βακτηριολογικές και ορολογικές αναλύσεις, το Diagnos ενσωμάτωσε πρόσφατα την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία της μοριακής βιολογίας για την ανίχνευση του νουκλεϊκού οξέος των παθογόνων. Οι υπηρεσίες αυτές, μαζί με ένα σύγχρονο σύστημα αναφοράς που βασίζεται στο διαδίκτυο, επιτρέπουν στη HIPRA να ανταποκρίνεται γρήγορα στις διαγνωστικές ανάγκες των κτηνιάτρων.

Διαθέτουμε τα δικά μας διαγνωστικά κέντρα.

Η HIPRA διαθέτει διαγνωστικά κέντρα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους, γεγονός που μας επιτρέπει να μην αναθέτουμε υπηρεσίες σε τρίτους, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες παραγωγής εμβολίων Σε όλα τα κέντρα Diagnos, τα δείγματα ελέγχονται και φυλάσσονται για όλη τη διάρκεια ζωής τους σύμφωνα με τις καλές εργαστηριακές πρακτικές.

Η υπηρεσία Diagnos σε αριθμούς.

Η εμπιστοσύνη που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη υπηρεσία της HIPRA τα τελευταία 25 χρόνια αντικατοπτρίζεται στη χρήση της υπηρεσίας, η οποία έχει να δείξει περίπου 525.000 ορολογικές, 17.500 μοριακές  και 5.100 μικροβιολογικές αναλύσεις το χρόνο, μεταξύ άλλων ειδικών υπηρεσιών.

Μοναδικά συστήματα ανίχνευσης ασθενειών

Η καινοτομία είναι πάντοτε παρούσα στη HIPRA. Έτσι, η υπηρεσία Diagnos μπορεί να ενσωματώνει συνεχώς νέα και μοναδικά συστήματα ανίχνευσης ασθενειών, τα οποία, μαζί με τα εμβόλια της HIPRA, κατευθύνουν την πρόληψη των λοιμωδών ασθενειών, μειώνοντας τις οικονομικές απώλειες που αυτές προκαλούν.

The contents of this page are country specific and aimed specifically at prescribing veterinarians.

This product is not available in {{ preferredCountry.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

Confirm that you are a veterinary professional:

This product is not available in {{ countrySelect.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

  • I am a veterinarian (otherwise please contact a veterinary professional)

Select your country:

Country {{countrySelect.title}}
  • Global (available in English)
  • {{country.title}}