HIPRA University

HIPRA University biedt trainingsprogramma's van hoge kwaliteit over onderwerpen, die van strategisch belang zijn voor professionals.

Home Diergezondheid Onze diensten HIPRA University

Actuele kennis en vaardigheden voor veeartsen

 

HIPRA University is een initiatief voor continue professionele ontwikkeling (Continuing Professional Development, CPD) dat door HIPRA wordt gepromoot en dat bestaat uit educatieve activiteiten op het gebied van ziektepreventie. Het initiatief is bedoeld voor dierenartsen, die actief zijn met voedselproducerende dieren.

Het HIPRA University-project werd opgezet met het doel om professionals actuele kennis en vaardigheden te bieden over onderwerpen, die van strategisch belang zijn. Dit doel wordt gerealiseerd door middel van cursussen met eenzelfde opzet, die aan hoge kwaliteitsnormen voldoen en door interne expertise en kennis te promoten.

Gericht op onderwerpen van strategisch belang

De programma's van HIPRA University zijn gericht op onderwerpen die van strategisch belang zijn voor professionals. Voorbeelden daarvan zijn IBR, mastitis bij melkvee en coccidiose bij pluimvee. Ze kunnen worden georganiseerd in samenwerking met internationale universiteiten en instellingen.

Cursussen van HIPRA University zijn CPD-gecertificeerd

De trainingen van HIPRA University zijn gecertificeerd door de CPD Certification Service , een toonaangevende en onafhankelijke CPD-accreditatie instelling. Zo wordt niet alleen de kwaliteit gegarandeerd, maar zijn professionals er ook zeker van, dat ze door hun deelname CPD-uren kunnen verzamelen.

Cursussen van HIPRA University zijn dan ook een nuttig hulpmiddel, waarmee dierenartsen hun kennis kunnen ontwikkelen en bijhouden; de waarde hiervan kan worden erkend door middel van toekennen van studiepunten.

 

Meer informatie over deze dienst aanvragen

 

The contents of this page are country specific and aimed specifically at prescribing veterinarians.

This product is not available in {{ preferredCountry.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

Confirm that you are a veterinary professional:

This product is not available in {{ countrySelect.title }}.

You will be redirected to our global site. Click on continue to visit our global site (available in English).

  • I am a veterinarian (otherwise please contact a veterinary professional)

Select your country:

Country {{countrySelect.title}}
  • Global (available in English)
  • {{country.title}}