Het medische instrument Hipraspray®

Een speciaal spray-apparaat voor vaccinatiein de broederij. Dit apparaat garandeert nauwkeurigheid, precisie, consistentie en betrouwbaarheid.

Home Diergezondheid Onze diensten Het medische instrument Hipraspray®

Hipraspray® is een baanbrekend apparaat dat door HIPRA werd ontwikkeld voor de toediening van EVALON® en HIPRACOX® (de levende vaccins van HIPRA tegen coccidiose bij slachtkuikens, slachtkuikenouderdieren en leghennen) in de broederij.

Dit nieuwe concept van een spray-apparaat kan nauwkeurigheid, precisie, consistentie, betrouwbaarheid en traceerbaarheid bieden bij vaccinaties.

Hipraspray® biedt professionals innovatieve beheersystemen en technologieën:

  • Nauwkeurige toediening van druppels en volume doordat de zuiger elektronisch wordt bediend en niet pneumatisch;

  • Automatisch en gemakkelijk te gebruiken omdat de druk en het toedieningsvolume automatisch worden geregeld;

  • Kan automatisch de afmetingen van de kratten van de kuikens en de snelheid van de transportband detecteren, waarna de vaccintoediening dienovereenkomstig wordt aangepast;

  • Bovendien klinkt een hoorbaar alarm wanneer het vaccin in de tank bijna op is. Wanneer de tank niet tijdig kan worden gevuld, zal Hipraspray® automatisch stoppen om te voorkomen, dat kratten niet worden gevaccineerd of dat kratten een onjuiste vaccinatiedosis ontvangen;

  • Vereist minimaal onderhoud. Technische ondersteuning op afstand en softwareverbeteringen zijn verkrijgbaar;

    • Ten slotte kan dit apparaat dankzij HIPRAlink® informatie registreren voor het traceerbaarheidssysteem. De app werd door HIPRA ontwikkeld om traceerbaarheid te bieden in vaccinatieprocessen.

 

MEER INFORMATIE OVER HIPRASPRAY® AANVRAGEN

 

 


 This project has been cofunded by the European Union through the European Regional Development Fund (ERDF).